Мотоцикл Loncin LX200GY-8

Пропонуємо Вашій увазі Мотоцикл Loncin LX200GY-8 - ідеальне співвідношення ціни та якості, з оптимальними як для його класу характеристиками. В ньому втілені передові рішення інженерів і дизайнерів виробника – китайської компанії, яка за своїм рівнем стала в один ряд з японськими брендами.

Вагомими аргументами для придбання такого мотоциклу є наступні переваги:

  1. Модель легка, маневрена, в управлінні проблем не виникає. На ньому мотоцикліст може комфортно себе почувати як на трасі, так і в щільному потоці на вулицях міста.
  2. Елементи управління знаходяться під руками. Екран не дає відблисків, тому добре читається під різними кутами огляду навіть у сонячну погоду.
  1. Має сучасний і одночасно стриманий дизайн.
  2. Модель має зручне велике сидіння, яке дозволяє без проблем перевозити пасажира, для якого передбачені ручки і підніжка.
  3. Кермо з антифрикційними ручками оснащене замком з можливістю блокування, запобігаючи викраденню техніки.

Представлена модель привертає до себе увагу мотолюбителів не тільки зовнішнім виглядом, але й технічними характеристиками:

- потужний чотирьохтактний одноциліндровий двигун;

- надійна гальмівна система, що гарантує безпеку водію. За своєчасне гальмування відповідають заднє однопоршневе дискового типу гальмо і двохпоршневе на передньому колесі;

- вся оптика сертифікована по євростандарту. Передня фара з гладким склом, сегментованим відбивачем; великий задній катафот-світловідбивач. Задній ліхтар вмонтований в заднє крило. Освітлення якісне, забезпечує широкий огляд, дозволяє безпечно їздити в темну пору доби;

- зручна цифрова панель приладів, на якій відображаються повороти, датчик рівня палива, спідометр/одометр, тахометр та інші стандартні показники;

- денні ходові вогні;

- сучасні спортивні дзеркала забезпечують хороший огляд;

- легкосплавні 5-спицеві диски;

- універсальний протектор – для асфальту і польових доріг.

Максимальна швидкість, яку може розвинути модель, складає 110 км/год з витратою пального до трьох літрів на 100 км, з об”ємом паливного баку 17 л.

Ми впевнені, що купуючи Мотоцикл Loncin LX200GY-8 Ви отримаєте масу приємних емоцій та справжній комфорт у дорозі. Зробіть це прямо зараз на нашому сайті Купа Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA ZALIZA гарантує якість товару, всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Мотоцикл Loncin LX200GY-8 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36