Скутер FADA KONA 2021

Скутера Fada - Скутер FADA KONA 2021
Швидка покупка

Відома компанія FADA створила сучасний, потужний та високопродуктивний Скутер FADA KONA 2021, який може похвалитися чудовою ергономікою, комфортом, експлуатаційною надійністю і економічністю. Всі ці якості і стали причиною того, що скутер швидко став популярним і ним зацікавилися на моторинках багатьох країн. В Україні він також знайшов своїх прихильників, викликавши інтерес в першу чергу завдяки ідеальному балансу ціна-якість.

Дизайн скутера без якихось химерностей і новомодних штучок і в першу чергу орієнтований на практичність. Потрібно зауважити, що більшість споживачів не чекає ультрамодного дизайну від цієї техніки. А важливі насамперед три основних складових:
- зручність посадки для одного або двох чоловік;
- простота управління;
- надійність в експлуатації.

Представлена модель чудово поєднує в собі ці якості.

Переваги моделі:

· Зручна посадка, багато місця для ніг.

· Комфортна їзда вдвох.

· Довга, широка і м’яка подушка сидіння.

· Простота в управлінні.

· Висока маневреність.

· Надійність в експлуатації, довгий строк служби.

· Потужний двигун.

· Економічність.

· Строгий, але практичний дизайн.

· Велика багажна платформа з можливістю встановлення кофр.

· Блокування задніх гальм, що дозволяє залишити скутер на підніжці на дорозі зі схилом.

· Інформативна панель приладів, зручний для читання дисплей.

· Міцна та якісна рама.

· Мінімальні зазори на стику всіх елементів корпуса.

· Високоякісні шини KENDA.

· Наявність USB виходу.

· Місткий багажник.

· Відмінне освітлення дороги в нічний час.

Загалом, ця модель може стати оптимальним вибором для прагматичних людей, яким потрібний зручний, практичний, якісний транспортний засіб.

Ми впевнені, що купуючи Скутер FADA KONA 2021 Ви отримаєте масу приємних емоцій та справжній комфорт у дорозі. Зробіть це прямо зараз на нашому сайті Купа Заліза та в магазині, який знаходиться за адресою:

Житомирська область, м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 67, ТД "Партнер".

У нас Ви отримаєте безкоштовну консультацію з технічних і функціональних характеристик, допомогу у виборі моделі під конкретні завдання і вимоги, способи її оплати та поставки. Компанія KUPA-ZALIZA гарантує якість товару,всі необхідні запчастини в наявності для післягарантійної заміни, можливість оформлення банківського кредиту на придбання товару, за необхідності доставка товару по всій Україні.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Скутер FADA KONA 2021 - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (097) 473-33-36; (097) 015-64-36