Кабіни до минитракторів

Комфортна кабіна з звуко і теплоізоляцією має чудовий огляд. За рахунок великій мірі скління і наявності внизу кабіни оглядових вікон ви можете з упевненістю контролювати виконання робіт. Скло триплекс. На замовлення клієнта заводські скла можуть бути під гумку-ущільнювач або клеєні. На лівих бокових і задніх стеклах встановлена ​​захисна металева сітка. 
Заднє і ліве бічне вікна відкриваються і забезпечені фіксатором, що дозволяє забезпечити хорошу вентиляцію салону в жарку пору, а також збільшують огляд з місця оператора.Двірник лобового скла довжиною 55 см з електроприводом. Передні робочі фари, задні ліхтарі. Електроотопітелі кабіни. Ущільнювачі на всіх вікнах і дверях, а також на місцях установки кабіни. Два великі дзеркала заднього виду. Заводська тракторна ручка дверей з ключем. Обшивка задній частині трактора. Розпірка для збільшення жорсткості.

Доставляємо по Україні: Львів, Луцьк, Дніпро, Донецьк, Київ, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферопіль, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Луганськ, Кропивницький, Івано-Франківськ, Запоріжжя. Кабіни до минитракторів - купить в інтернет-магазині сільгосптехніки «Kupa Zaliza»! Ціни, технічні характеристики, відгуки, відео, гарантія! Рекомендовано експертами! Замовляйте заздалегідь по тел. (098) 487-64-02; (063) 950-91-85; (099) 335-74-62; (097) 015-64-36